Gastenboek tekenen
Begin /  Vorige  /  Volgende /  Einde
Jan donderdag 2 april 2009, 11:22
@Faried Dhonre
Ik heb de wedstrijd gezien. Een teamgenoot en ik waren zo gek om naar Enchede te karren, haha! Jullie hebben verdiend gewonnen. De paal stond in het begin van de wedstrijd zeker in de weg Als ik denk wie jij bent, vind ik dat je wel meer minuten mag spelen in de finale dan in de halve finale Groeten, Jan (Excelsior'31 4)
Faried Dhonre , Enschede donderdag 2 april 2009, 01:02
finale van de beker
Nou Excelsior jullie hebben de voordeel, want wij zijn jullie stegenstander in de finale van de beker. Wij hebben gewonnen van het Hoekje met 5-3. Dus ook geen strafschoppen haha. Tot in de finale. Groetjes Faried
Jan baan , Rijssen dinsdag 31 maart 2009, 16:39
@uni , en
Hallo. Wij hebben 3-6 gewonnen van ZVD koopman. Lastige en zware pot! En hebben jullie vrijdag nog tegen Deto gespeeld? Groeten, Jan (Keeper Excelsior'31 4) Ps. United 1. Veel succes deze week voor in de 1/2 finale beker! Zorgen dat jullie winnen, dan hebben wij sowieso het thuisvoordeel, haha!
uni , en dinsdag 31 maart 2009, 15:17
uitslag
hoeveel hebben jullie het gemaakt gisteren tegen zvdkoopman excelsior
Excelsior'31 4 , Rijssen dinsdag 24 maart 2009, 00:26
Beker
Heren, En hoe is het eerste van jullie vergaan in de 1/2 final beker? Wij hebben de finale bereikt na het nemen van strafschoppen. Bij het zien van de uitslagen vanaf de kwart finale, moet de wedstrijd van jullie ook wel zijn beslist na strafschoppen, haha!
MGT Jongeren zvv , Amsterdam dinsdag 24 februari 2009, 10:53
Onze website
mike , enschede zondag 22 februari 2009, 22:21
faried
ey werk de site eens op tijd bij luie surinamer:)
bjorn , glanebrug donderdag 12 februari 2009, 21:04
voetbal
is het zaalvoetbal ook voor 12 jarigen ik zit zelf op eilermark d1 en im hou ook veel van zaalvoetbal en als het voor twaalf jarigen is wat zijn de kosten
RL , Glanerbrug woensdag 12 november 2008, 09:15
futsal
Is er geen damesteam hier? Nee er is nog geen Damesteam. Wij hopen in de toekomst dat er een damesteam erbij komt. Messchien is het wel een idee voor jou om een team te maken en jullie bij ons in te schrijven. Groetjes Faried
Harun , Enschede zaterdag 6 september 2008, 00:32
Dag
Dag mensen. 1ste wedstrijd was een beetje aan de luie kant van mij "ramadan" beetje moeilijk. :P Ik hoop dat we betere resultaten gaan neerzetten in de toekomst.